Waarom Beats headphones compleet kut zijn

by • June 26, 2015 • TechComments (0)3066

Fuck Jimmy Iovine. Fuck Dr. Dre en fuck Beats. En dan vooral Beats door Dr. Dre. Het zijn goedkope, slecht klinkende, lelijk uitziende, plastic gedrochten. Iedereen zou moeten weten dat je beter een Sony MDR-7506 kan kopen. Google die shit, koop het, ben je helemaal klaar voor minstens tien jaar.

Popular Mechanics heeft een post gemaakt over hoe een paar goedkope stukjes metaal in de headphones ervoor zorgen dat het tenminste nog een beetje aanvoelt alsof die dingen wat waard zijn. Is niet zo. Het is troep. Die stukjes metaal zijn een derde van het gewicht. Kutje nagaan hoe weinig dat goedkope plastic en de rest van de componenten wegen.

Als ze nog een beetje zouden klinken zou het allemaal wat minder uitmaken, maar heb je weleens uit nieuwsgierigheid zo’n ding op je knar gehad? Ze klinken niet. Kan je ook niet verwachten voor krap twintig dollar ($20!) aan onderdelen. De hoofdprijs betalen voor een logo doet me een beetje denken aan dat andere bedrijf, dat toevallig onlangs Beats heeft overgenomen…

Natuurlijk zou ik hier nog drie alinea’s over door kunnen ranten en nog een paar keer kut kunnen roepen, maar waar het op neerkomt is;

1. Fuck Beats

2. Koop een Sony MDR-7506

3. Je hebt nu geld over voor bier en muziek, en je ziet er niet uit als iemand met een geestelijke achterstand.

Priceless.

Pin It

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *