Bit Boy Arcade

Bit Boy!! ARCADE – Review

by • August 14, 2015 • CoolComments (0)114

Het is inmiddels ruim vijf jaar geleden dat Bit Boy!! uitkwam op de Nintendo Wii, en eerlijk gezegd was ik niet heel enthousiast over die game. Matige graphics, matige controls, vrij eentonig, alsof de game gewoon niet af was. Of misschien had ik gewoon een slechte bui want deze 3DS uitvoering vind ik wel heel dope (kan je dat nog zeggen tegenwoordig of ben ik nu een ouwe lul?). Het is in alle opzichten een betere game, en, en… Het heeft een hele toffe functie op de New 3DS waarmee je in 3D, om dingen heen kan kijken. Head tracking, in 3d! Tot voor zover ik weet doet geen enkele andere game dat en die functie is de 99 cent die de game op dit moment in de eShop kost eigenlijk al waard. Het is ook niet uit te leggen, je moet het gewoon zien. Trust me, het is uniek en awesome.

Nieuwe features in de gratis 1.1 update;
Head tracking

Kubi, de hoofdpersoon in deze game, is game over gegaan in de vorige game. Zijn maker, Bernd Geiblinger besluit hem weer tot leven te wekken. Dit maakt het begin van de game vrij awkward aangezien de maker van het spel tegen zijn creatie aan het lullen is. Weet nog steeds niet hoe ik me daar precies over voel maar een beetje plaatsvervangende schaamte moet kunnen. Het was ook schattig namelijk. Erg schattig. En nu is het jullie beurt om plaatsvervangende schaamte te voelen…

Meer features;
Bit Boy Arcade controls

Zoals ik eerder al zei, is deze game nu 99 cent in de eShop. Dat is peanuts. En een hele goeie prijs voor deze game want hoe vet ik de head tracking kijk om dingen heen 3D ook vind, en de soundtrack (die is vet), voor de originele prijs (7,99) zou ik deze game misschien niet aanraden. Nu wel. Zonder blikken of blozen. Ga deze game kopen. Er zijn problemen met de camera, de graphics zijn misschien niet uitmuntend en de layout van de levels is een beetje ruw, maar dit is een prima game om af en toe wat tijd mee te killen. Vermaak me er elke keer weer meer mee dan ik verwacht.

Links;

http://BplusGames.com
http://BitBoyARCADE.com
http://Puzzlebox.Bplus.at

Rechts;

Niks

Pin It

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *