Wunterschlaus – Submarine: De Nummer 1 Hit-Song van het Jaar.

by • September 11, 2015 • MuziekComments (0)3530

De heren Heinrich Holscheiner, zijn broer Helmut Holscheiner, en DJ Axel Arschman vormen samen de Duitse techno formatie Wunterschlaus, dat onder andere bekend is van nummers zoals “Wo ist der Bahnhof”, “Wunterschlaus”, en “Wir Don’t Care”.
Gisteren mocht ik aanwezig zijn bij de release party van hun nieuwe nummer 1 hit-single en videoclip “Submarine”. De party was unbeschreiblich Leipzig, de video absolut schlaustastisch, en het daarop volgende optreden van het Duitse techno trio mega zuper wunderbar.
De gebroeders Holscheiner en DJ Axel kregen het publiek goed mee met hun opzwepende technobeats en killing stage performance. Toen als laatste act “Submarine” live werd gespeeld, danste het meerendeel van de zaal als een U-boot mee, met de armen als een periscoop voor het hoofd gevouwen. Het daverende applaus van het enthousiaste publiek werd hartelijk, met een blasé “senk you, but wir don’t care”, door Wunterschlaus ontvangen.

Bekijk en luister hier “Submarine”, de song die, omdat er dit jaar nog geen hit is uitgekomen of uit zal komen die ook maar enigszins in de buurt komt van de Wunterschlaus epicness, sowieso de nummer 1 hit-song van het jaar is.

“Submarine” is ook te beluisteren op Spotify. Zuper toll, oder. #Wunterschlaus #Submarine #Wirdontcare #Putinistjealous #Schlausgefahr

Check Wunterschlaus op Facebook

Pin It

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *