Written by: Cool

Badr Hari wilde horeca in Den Haag afpersen

Badr Hari

Badr Hari een afperser?

Veel mensen zeggen over Badr Hari dat het zo’n geschikte kerel is, maar dat af en toe de stoppen doorslaan. Daar zou hij hulp voor moeten krijgen. Deze week is bekend gemaakt dat het OM Badr Hari het liefst heel lang achter de tralies ziet verdwijnen. Er komen steeds meer feiten en bewijzen boven tafel en de aangiftes komen sneller binnen dan dat er bier bij Heineken de fabriek uit komt.

Misdaadjournalist Hendrik Jan Korterink is bezig met een boek over de onderwereld van Den Haag. De misdaadjournalist heeft uit betrouwbare bron vernomen dat Badr en zijn vrienden een poging gedaan hebben om in Den Haag een paar horecazaken af te persen. Ze kwamen in Den Haag alleen van een koude kermis thuis.

Hendrik Jan Korterink schrijft:

Als mij de afgelopen tijd één ding duidelijk is geworden, is het dit: Hagenezen vechten zich liever dood dan zich over te geven, niks is erger dan ‘lafheid’. Badr is te kennen gegeven dat hij dit nóóit meer moest proberen. Het was meteen afgelopen, de boodschap was luid en duidelijk overgekomen.

Of de poging tot afpersing in Den Haag meegenomen gaat worden in de strafzaak tegen Badr Hari is nog maar de vraag. Al maakt dat voor Badr al niet meer uit. Die heeft zijn eigen carrière al de nek omgedraaid door Koen Everink een gigantisch pak rammel te geven in de Arena. Koen Everink is nog steeds aan het revalideren en het OM focust zich vooral op die zaak. In totaal zijn er nu al negen aanklachten tegen de vechtsporter.

(Visited 1 times, 1 visits today)
Tags: , , , , , Last modified: October 28, 2012